خواص پودر فلفل پاپریکا، چرایی مصرف آن را توجیه می کند. به طوری که نامش امروز در لیست ادویه های مورد تقاضای بازار به چشم می خورد.
فلفل پاپریکا، پودر حاصل از آسیاب فلفل های دلمه ای ست که معمولاً کشاورز
صبر بر قرمز شدن آن می نماید و پس از رسیدن به نهایی ترین مرحله ی پختگی،
آن را از روی بوته ها چیده و خشک می کند.
با این حساب، خواص پودر پاپریکا در واقع همان خواص فلفل های دلمه ای است با
این تفاوت که فلفل های دلمه ای محدودیت مصرف داشته و نمی توان خیلی آن ها
را در یخچال نگه داشت، اما پودر پاپریکا را می شود همانند انواع ادویه در
آشپزخانه و در دمای متعادل نگه داشت.
پاپریکا، نه یک ادویه ی مجارستانی است نه یک پودر وارداتی هندی و برخلاف
تصور برخی، ربطی به آویشن هم ندارد! بلکه یک فلفل خشک و پودر شده ی ایرانی
ست که شرایط تولید خوبی برایش در داخل فراهم است.
خواص پاپریکا چیست؟
خواصی را می توان برای فلفل پاپریکا متذکر گردید که دلیل همه گیر شدن مصرفش را توجیه می نماید. این خواص عبارت اند از:
– شیرین و قابل مصرف بودن برای عموم، با وجود فلفل بودن
– داشتن خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی
– پیشگیری کننده از گرفتگی رگ و بیماری های قلبی
– حاوی درصد بالایی ویتامین ث
– پیشگیری از سرماخوردگی و زکام
– کاهنده ی کلسترول خون
– بهبود سیستم ایمنی بدن
– ضد عفونی کنندگی ( چیزی که برای فلفل های تند به دلیل تند و سوزنده بودن میسر نیست)
این ها بخشی بسیار کوچک از مزیت ها و خواصی ست که می توان برای مصرف پودر فلفل پاپریکا متصور شد.